Фотосесията на Bilka

Фотосесията на Bilka в подкрепа на каузата “АЗ съм ЗА естествен бюст”

На 10 юли 2010 г. (събота) в градинката на паметника на Съветската армия, въпреки летния дъжд, Bilka проведе обещаната фотосесия на открито в подкрепа на каузата “АЗ съм ЗА естествен бюст”.
Фотограф на фотосесията беше Лора Топалова, а моден дизайнер със специално изработена за Bilka колекция- Боян Петрушевски.
Шестте участнички във фотосесията, с най – естетични естествени гърди, бяха избрани от жури в проведения предварителен кастинг. Имената им са: Петя Георгиева, Зорница Стойкова, Каролина Добрева, Катя Ушева, Благовеста Велянова, Цветомира Петрова. Всички те са непрофесионални модели. За всички желаещи, които подадоха заявки за участие, условията бяха навършени 18 години и разбира се естествен, естетичен бюст.
Кампанията на Bilka подкрепи и лъчезарната Супер Бианка – актриса и ТВ водеща. Тя с желание позира пред обективите облечена с уникална тениска Bilka със снимка на красив, естествен женски бюст. “Изцяло подкрепям каузата! Аз съм от хората, които нямат никакво желание да си слагат силикон! Харесвам се такава, каквато съм и повярвайте ми, това чувство е прекрасно! Дано посланието на Bilka бъде чуто и накара повече млади жени да се научат повече да се приемат и по-малко да се влияят от странични мнения по отношение на външността си.”, заявява с ослепителна усмивка Бианка.
Фотосесията можете да откриете на страниците на сп. “Story” и сп. “Коса и красота”. Медийни партньори на събитието са сп. “Story”, “Журнал за жената”, “Коса и красота”, www.erogance.eu
Подробна и актуална информация за фотосесията можете да намерите на официалния сайт на каузата www.bilkazaestestvenbiust.com и във Фейсбук – “АЗ съм ЗА естествен бюст”
Bookmark the permalink.