Кампания „Веселите зъбки“ – 2017

15 ноември 2017

Песничка в изпълнение на Весела Бабинова ще бъде подарък за децата в седмата кампания „Веселите зъбки“

Забавно-образователната инициатива на Билка продължава да помага за денталното здраве на най-малките в цялата страна.
С подарък за децата – жизнерадостна песничка в изпълнение на актрисата Весела Бабинова, стартира кампанията на Билка „Веселите зъбки“. В тазгодишната си инициатива Bilka цели да превърне миенето на зъбките в още по-забавна игра. Подаръкът за малчуганите е допълнен и със специално разработен анимационен клип, който освен да усмихва децата, им помага да изградят полезен навик за цял живот.
Специална онлайн игра пък ще излъчи мъниците, които се справят най-добре с миенето на зъбки. На сайта www.bilkafоrkids.bg родителите им ще могат да разкажат забавна история от ежедневния процес, да я обрисуват в снимки и да участват за някоя от специалните награди на Bilka.
Повече от 7 години Bilka развива своя проект-кауза „Веселите зъбки“. Едноименният забавно-образователен спектакъл прави ежегодни турнета в детски градини, читалища, училища и площади в цялата страна, за да популяризира каузата и да помогне на повече деца да преодолеят страха от посещението при стоматолог.
По развлекателен игрови начин децата научават как да мият зъбите си и защо е важно да го правят. От 2011 г. досега спектакълът „Веселите зъбки“ е представян повече от 350 пъти в различни градове у нас.
Bookmark the permalink.