Пътуваща изложба в метростанциите

Септември – Октомври 2012
Пътуваща изложба в метростанциите

Най-добрите детски рисунки от конкурса на Билка „Нарисувай Природата“
С очакване, нетърпение, забавления и много настроение завърши конкурсът на Билка за най-добра детска рисунка на тема „Нарисувай Природата“. Три месеца/ от 1 юни до 31 август/ участниците фантазираха , мечтаеха и изразяваха своята представа по поставената им задача. С голямо желание участваха над 500 деца от София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе, Попово, Шипка и много други градове и села. Резултатите бяха обявени на 17 септември на детски празник на Билка и Община „Оборище“ в парка „Заимов“, където за първи път беше подредена и изложбата на 77 от най-изявените участници в конкурса.
От 18 до 28 септември изложбата можеше да се види на метростанция „СУ Св. Климент Охридски“, а от 29 септември до 8 октомври – беше подредена във фоайето на метростанция „Васил Левски“, благодарение на любезното съдействие на Метрополитен ЕАД.
Детската изложба продължава своя път. От 1 до 10 ноември ще бъде подредена в столичния МОЛ Галакси, където ще стане част от „Площад на изкуствата“, организиран за 2-я рожден ден на МОЛА.
Bookmark the permalink.