Фабрика за красота

Фабрика за красота

Красная Линия България организира истински детски празник във фабриката си в гр. Ихтиман. Компанията е един от спонсорите на около 30 деца от „Детско художествено ателие” към „Дневен център за деца с увреждания Антония Лафчийска”, като им осигурява работни материали за обучения и пленери – бои, четки, спрейове, картони и платна. Вече една седмица децата усърдно творят и фантазират по проекта на Красная линия България под надслов „Фабрика за красота”.
Цялата външна ограда на фабриката в гр.Ихтиман е завладяна от приказни феи и магьосници, които пълнят с вещина тубичките на Bilka Collection и Red Line с чудотворни природни смеси, създаващи красота и вечна младост!
Малките художници започват работа рано сутрин, със страхотно желание, въоръжени с шапки, вода и сандвичи, защото денят е дълъг, както и оградата на фабриката.
Ръководителката на ателието художничката – Елза Балджийска с много любов насочва детските ръце в правилната посока и уникалната рисунка – стенопис расте и оживява с всеки изминал ден.
На децата от художественото ателие към центъра са се доверили вече и Болница „Токуда”, училища, детски градини. В сградите, стаите и кабинетитe оживяват приказни герои и престоя там се превръща в истинска атракция и незабравимо преживяване.
Bookmark the permalink.