Юни 2009
 Фабрика за красота

Юни 2009
Фабрика за красота

Красная Линия България организира истински детски празник във фабриката си в гр. Ихтиман. Компанията е един от спонсорите на около 30 деца от „Детско художествено ателие” към „Дневен център за деца с увреждания Антония Лафчийска”, като им осигурява работни материали за обучения и пленери – бои, четки, спрейове, картони и платна. Две седмици децата усърдно твориха и фантазираха по проекта „Фабрика за красота”.
Цялата външна ограда на фабриката в гр.Ихтиман е завладяна от приказни феи и магьосници, които пълнят с вещина тубичките на Bilka Collection и Red Line с чудотворни природни смеси, създаващи красота и вечна младост!
Малките художници започваха работа рано сутрин, със страхотно желание, въоръжени с шапки, вода и сандвичи, защото денят е дълъг, както и оградата на фабриката.
Ръководителката на ателието художничката – Елза Балджийска с много любов насочваше детските ръце в правилната посока и уникалната рисунка – стенопис оживя!
На децата от художественото ателие към центъра са се доверили вече и Болница „Токуда”, училища, детски градини. В сградите, стаите и кабинетитe оживяват приказни герои и престоя там се превръща в истинска атракция и незабравимо преживяване.
Bookmark the permalink.